Nieuw Live Support

Vanaf nu is het ook mogelijk je vraag direct te stellen via ons online live support systeem op de website. Misschien zoek je een prijs van een reparatie, of iets uit de webshop wat je vraag ook is je kan hem nu stellen via ons live support systeem een een van onze medewerkers zal u graag te woord staan. U kunt na de chat makkelijk een copy naar uw eigen email sturen en een waardering geven aan uw chat. Wij hopen u zo zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Deelnemen aan live chat support

Stap 1
Meedoen is makkelijk. Kies de button "Live support" rechtsonderdaan de website hierna zal een ander scherm verschijnen waar u kan inloggen.

Inlog gegevens

Stap 2
Om deel te nemen aan de live support vragen wij uw naam en email om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zodra deze zijn ingevuld kunt u op "Start Chat" drukken om met een online medewerker te chatten.

Live chat support

Stap 3
Het systeem gaat nu opzoek naar een medewerker waar u alle vragen aan kunt stellen. Misschien heeft u een vraag over reparatie kosten, een service vraag, een offerte, een vraag uit een artikel uit de webshop of een andere vraag. Onze medewerker helpt u graag verder.

Tevredenheidsonderzoek

Stap 4
Na de live chat support zal er een kort tevredenheidsonderzoek plaats vinden wij zullen het uitermate waarderen als u hier even de tijd voor neemt om onze service te kunnen opwaarderen via uw reacties. Ook kunt u vanuit hier een kopie sturen naar uw eigen email adres om alles nog eens na te lezen of voor uw administratie.

About the author
Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen