iPhone Xs en iPhone Xs Max

Breng het beste en grootste beeldscherm naar de iPhone

September 12, 2018
Bron: Apple

De meest geavenceerde iPhone tot nu toe!

5.8-Inch en 6.5-Inch All-Screen Design, met krachtige A12 Bionic Chip een een vernieuwende Breakthrough Dual Camera System.

Apple maakte vandaag de nieuwe iPhone Xs and iPhone Xs Max aan het publiek bekend, de meest geadvanceerde iPhone ooit. De iPhone Xs brengt de visie van de toekomst naar een heel nieuw level. De 5.8-inch iPhone Xs en de 6.5-inch iPhone Xs Max zijn compleet met een super Retina display, een snellere en betere dual camera systeem met breakthrough photo en video features.

De eerste 7-nanometer chip in een smartphone — de A12 Bionic chip met next-generation Neural Engine — snellere gezichtsherkenning , wijdere stereo geluid, een stijlvol mooie oude finish en de introductie van de Dual SIM naar de iPhone. iPhone Xs en iPhone Xs Max zullen vanaf Vrijdag te pre orderen zijn.

“iPhone Xs zit boordevol next-generation technologie en is een grote stap richting te toekomst van smartphones. Alles is het beste van nu inclusief de eerste 7-nanometer A12 Bionic chip met 8-core Neural Engine, snellere Face ID en een geadvanceerde dual camera systeem dat de mooiste portret foto’s maakt met Smart HDR en dynamisch diepte.  “iPhone Xs is niet een, maar 2 nieuwe iPhone modellen, en de iPhone Xs Max brengt je het grootste display en batterij ooit in de iPhone. Wat ongeveer 1,5 uur meer batterij leven naar je iPhone brengt.

 

2 Volledig-Screen Designs

iPhone Xs en iPhone Xs Max bouwen verder op hun volledig-scherm design. Het scherpste beeld met de hoogste pixel density op welk ander Apple products dan ook. Nu in 5.8-inch en 6.5-inch maten,  de Super Retina schermen met custom OLED design support Dolby Vision en HDR10. Via het iOS system-wide color management voor de beste kwaliteit in de industrie.
iPhone Xs en iPhone Xs Max bied een million-to-one contrast ratio met super goede brightness en true blacks en een  60 procent  groter dynamisch bereik in HDR foto’s.

 

iPhone Xs Max brengt zelfs meer met een 3 miljoen pixels voor videos, film en  games.  Uiteraard met het grootste display tot nu toe.
About the author
Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen