iphone6De iPhone 6 Plus, de grote smartphone van Apple, zou relatief eenvoudig krom te buigen zijn met de hand, maar ook als hij gewoon in de broekzak zit. Vele klanten beklagen zich al bij Apple opdat hun telefoon van minstens 800 euro verbogen is of makkelijk kapot gaat. Nu weten we dat Apple al meerdere patenten heeft om hun iPhone flexibel te maken een daarvan is om LiquidMetal te verwerken zodat hun schermen flexibel kunnen worden, maar ze lopen hier toch echt op zaken vooruit. De helpdesk van Apple zal dan ook overuren maken want de recente update van iOS 8 geeft ook al de nodige problemen de twee grootste hiervan zijn bluetooth carkits en wifi dat steeds wegvalt.

Volgens verschillende gebruikers buigt de telefoon van Apple door tot een onherstelbare kromming, zelfs als hij gewoon te lang in de broekzak zit

Fragiele iPhone

Wanneer veel druk wordt uitgeoefend op een bepaald punt, lijkt de iPhone 6 kwetsbaar om permanent en onherstelbaar krom te buigen. Dat blijkt onder meer uit de “bend test” van SquareSpace  waarin de iPhone eenvoudig te verbuigen is met de blote handen.

De videotest van SquareSpace

Uiteraard zullen wij van Getfix de beste hoesjes in onze webhop plaatsen zodat iedereen zorgeloos zijn iPhone 6 Plus kan beschermen en ook wanneer nodig zullen wij d reparaties vakkundig voor u uitvoeren.

About the author
Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen