Total-loss verklaring

Is jou telefoon onherstelbaar beschadigd? Meestal kun je dit verhalen op een verzekering. Hoe is de telefoon beschadigd geraakt? Komt het door iemand anders dan kun je het declareren op zijn/haar aansprakelijkheidsverzekering. Maar meestal kan je de telefoon (mits hij thuis kapot is gegaan) ook verhalen op de inboedelverzekering.

Als de telefoon onherstelbaar is dan leveren wij een Total-los verklaring. Getfix is gespecialiseerd in defecte consumenten elektronica met name smartphones & tablets. Voor een total-loss verklaring wordt een factuur aangemaakt. Deze is vaak ook weer in te leveren bij uw verzekering.

Voor een total-loss verklaring is altijd uw smartphone of tablet nodig.Wij voorzien geen total-loss verklaringen over de e-mail of telefoon.  

 

Prijs

Ja natuurlijk wordt er gerekend voor een total-loss verklaring voor jouw telefoon of tablet. Vaak om een juiste diagnose te stellen moet moet er veel nagekeken worden.  Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van defecte elektronica. Dus vaak kunnen wij de juiste oorzaak van uw probleem te achterhalen.  Bij een total-loss verklaring is het vaak niet meer economisch rendabel om de telefoon of tablet te repareren. 

Prijs inclusief:

  29.95