Getfix weet dat ondernemers en zelfs particulieren niet lang zonder hun telefoon kunnen. Wij willen je dan ook zo snel mogelijk helpen. Daarom zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar via mail, telefoon en natuurlijk diverse andere media. Getfix probeert dan ook 24/7 bereikbaar te zijn voor zijn klanten.

Stel je nou voor dat je geen tijd had om tijdens kantoor tijden je telefoon te laten repareren. Of hij gaat net 's avonds stuk en ben je niet meer bereikbaar! Tijd is geld en het kan super vervelend zijn om lang niet bereikbaar te zijn! Dit begrijpen wij maar al te goed vandaar deze extra service voor klanten in nood!

Via onze contact pagina kunt u ons bereiken op verschillende manieren indien u gebruikt maakt van het mobiele nummer belt u dan bekend of spreek een duidelijke voicemail in zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.

Voor onze avonddiensten geldt wel een toeslag van €29,99 incl. in de omgeving per reparatie. Boven de €130,- incl. aan reparatie kosten komen wij u toestel gratis halen en weer terug brengen in Breda. Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten Breda de telefoon te laten ophalen maar hieraan zitten wel extra kosten die worden berekend doormiddel van aantal kilometers en tijd.

Contact

Neem direct contact met ons op via onze contactpagina.

Waarom zijn wij bereikbaar buiten kantoortijden?

  • 9:00 tot 17:00 uur mentaliteit bestaat niet meer
  • Flexibel meedenken met de klant
  • Klanten zijn vaak zelf druk overdag en 's middags
  • Veel ongelukken met de telefoon gebeuren 's avonds