iPhone 5C

De iPhone 5c is een smartphone ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc.

Op 10 september 2013 werd de iPhone 5c door Apple geïntroduceerd. De iPhone 5c wordt sinds 20 september 2013 verkocht in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië, Japan, Hongkong,China en Singapore. Op 27 september 2013 volgde de rest van de landen waar Apple actief is.

De iPhone 5c heeft een Apple A6-chip en een 8 megapixelcamera.

Functies

De iPhone 5c werd aangekondigd op 10 september 2013 tijdens een speciaal evenement in San Francisco. De iPhone 5c is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, roze, geel en wit wordt geleverd met iOS 7 en is verkrijgbaar als 8GB-, 16GB-, 32GB-model. Sinds de invoering van de iPhone 6 is alleen de 8GB-versie nog verkrijgbaar.

iPhone 5C Reparatie Prijzen

Bij Getfix kun je zeer eenvoudig je iPhone ter reparatie aanbieden. Is de klacht onbekend, dan kun je zonder problemen je iPhone gratis laten onderzoeken met ons no cure no pay beleid. Bij het gratis onderzoek informeren wij je eerst over de reparatiekosten en daarna kun je kiezen of je de iPhone, wilt laten repareren.

*Wij hanteren een garantieperiode van 3 maanden op al onze onderdelen die wij vervangen. Het door de oorspronkelijke reparatie vervangen onderdeel wordt dus kosteloos door ons vervangen binnen dit termijn. Garantie geldt niet voor waterschade of wanneer een toestel onherstelbaar blijkt.

Waarom Getfix?
 • Snelle reparaties
 • Hoge service
 • 3 maanden garantie
 • Alleen de beste kwaliteit onderdelen

Info

Staat uw reparatie er niet bij? Of heeft u een andere vraag over uw toestel neem dan contact met ons op.
iPhone 5C Reparatie Tarieven
 • Beeldscherm reparatie zwart / wit

  Kapot iphone 5C scherm / glas? Lcd werkt niet naar behoren? Dan is de iPhone 5C wit of zwart display & glas reparatie waarschijnlijk de reparatie voor uw iPhone 5C.

  65,-

 • Knoppen reparatie

  Power (aan/uit) knop werkt niet (goed) meer? Volume knoppen werken niet? Mute/Sluimer knop werkt niet meer? Dan is de flex kabel voor onder meer het aan/uit knopje van de iPhone 5C aan vervanging toe.

  40,-

 • Camera reparatie

  Werkt uw camera niet (goed) meer? Flitst de flitser niet meer? Moet de iPhone 5C slechte foto’s? Dan moet uw iPhone 5C camera module worden vervangen.

  45,-

 • Behuizing / Backcover reparatie

  Is uw achterkant beschadigt van uw iPhone 5? Zijn uw hoeken ingedeukt van de behuizing? Met de Apple iPhone 5 achterkant / Backcover reparatie vervangt u de gehele achterkant weer zo als nieuw.

  60,-

 • Speaker / Luidspreker reparatie

  Heeft u geen geluid meer uit uw speakers? Hoort u geen geluid meer tijdens het handsfree bellen? Dan zal u de Apple iPhone 5C speaker moet laten vervangen.

  40,-

 • Onderzoek

  Uw iPhone heeft een probleem wat hier niet bij staat en heeft een onderzoek nodig? Laat ons je telefoon onderzoeken en een passende reparatie vinden.

  25,-

 • Battery / Accu reparatie

  Gaat uw batterij van de iphone 5C niet meer zo lang mee? Valt hij vaak uit? Laadt hij niet meer goed op? Uw Apple iphone 5C batterij moet dan waarschijnlijk vervangen worden met een nieuwe Apple iPhone 5C batterij 1440mAh.

  30,-

 • Oplaad connector / Headphone jack reparatie

  Laadt uw iPhone 5 niet (goed) meer op? Blijft de iPhone 5 in koptelefoon modus staan? Of werkt de koptelefoon niet meer als u hem aansluit?  Dan zal waarschijnlijk uw iPhone 5 dock connector vervangen moeten worden.

  45,-

 • Microfoon reparatie

  Horen de ontvangers u niet meer (duidelijk) praten? Dan zal waarschijnlijk uw microfoon flex kabel van de iPhone 5C moeten worden vervangen.

  45,-

 • Homeknop reparatie

  Werkt de home knop niet (goed) meer? Is de home knop verloren. Dan dient u de home knop flex kabel van de Apple iPhone 5C te laten vervangen.

  45,-

 • Waterschade reparatie

  Uw iPhone 5C heeft waterschade? Laat hem dan zsm mogelijk schoon maken om verdere schade te vermijden. Meer info over waterschade? Klik hier

  45,-

 • Wifi / GSM reparatie

  Uw iPhone 5C heeft slecht ontvangst van wifi? Uw iPhone 5C heeft slecht of geen verbinding met uw telecom netwerk? Kies dan voor de WIFI / GSM reparatie

  45,-

Info

Bij een scherm reparatie krijg je een tempered glass bescherming voor de helft van de prijs!

Doe het zelf repareren?

iPhone 5C beeldscherm vervangen

Het vervangen van je scherm is nodig als je scherm niet meer werkt, het glas is gebroken of het touchscreen niet meer reageert. Het beelscherm inclusief glas en touchscreen-digitizer komt als één complete unit die je in een keer vervangt. Het vervangen hoeft niet perse moeilijk te zijn vandaar deze handleiding om je iPhone 5C scherm goed zelf te kunnen vervangen.  Neem gerust contact met ons op als je er niet aan uit komt of opzoek bent naar de juiste onderdelen voor jouw reparatie.

Handleiding

iPhone 5C batterij vervangen

Het vervangen van de batterij van je iPhone 5C is niet moeilijk en kost maar weinig tijd. Werk rustig en nauwgezet en let op dat je geen onderdelen verliest. Zorg dat je alles klaar hebt liggen voor je begint en lees de handleiding alvast een keer door. Zo voorkom je verrassingen. Neem gerust contact met ons op als je er niet aan uit komt of opzoek bent naar de juiste onderdelen voor jouw reparatie.

Handleiding

Alle vervanging handleidingen

Uiteraard zijn er nog veel meer reparaties van je iPhone 5C. Neem hier een kijkje voor alle reparaties.  Neem gerust contact met ons op als je er niet aan uit komt of opzoek bent naar de juiste onderdelen voor jouw reparatie.

Handleidingen

Email

Neem gerust contact met ons op via e-mail. Wij antwoorden u zsm.

info@getfix.nl

Whatsapp

Stuur gerust een berichtje via whatsapp. Wij antwoorden u zsm.

06-28840933

Formulier

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier

Facebook

Of stuur een berichtje via onze facebook pagina.

Facebook