iPhone 5 reparatie & informatie

Since 12 september 2012

De iPhone 5 is een smartphone ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc.

Op 12 september 2012 werd de iPhone 5 door Apple geïntroduceerd. De iPhone 5 werd sinds 21 september 2012 verkocht in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië, Japan,Hongkong en Singapore. Vanaf 28 september 2012 werd de iPhone 5 verkocht in nog meer landen waaronder Nederland en België. De iPhone 5 heeft een Apple A6-chip en een 8 megapixelcamera. De iPhone 5 was in een zwarte en witte uitvoering verkrijgbaar en heeft 16, 32 of 64 GB aan opslaggeheugen.


Nieuwe functies

De iPhone 5 werd aangekondigd op 12 september 2012 tijdens een speciaal evenement in San Francisco. De iPhone 5 heeft een hoger en dunner scherm gekregen, lightning aansluiting, een nieuwe snellere processor en werd geleverd met iOS 6. De iPhone 5 is lichter, heeft een betere camera aan de voorzijde, ondersteuning voor 4G-netwerken en maakt nu gebruik van nano-sim. Tevens is de glazen achterkant vervangen doorgeanodiseerd aluminium.

iPhone 5 Reparatie Prijzen

Bij Getfix kun je zeer eenvoudig je iPhone ter reparatie aanbieden. Is de klacht onbekend, dan kun je zonder problemen je iPhone gratis laten onderzoeken met ons no cure no pay beleid. Bij het gratis onderzoek informeren wij je eerst over de reparatiekosten en daarna kun je kiezen of je de iPhone, wilt laten repareren.

*Wij hanteren een garantieperiode van 3 maanden op al onze onderdelen die wij vervangen. Het door de oorspronkelijke reparatie vervangen onderdeel wordt dus kosteloos door ons vervangen binnen dit termijn. Garantie geldt niet voor waterschade of wanneer een toestel onherstelbaar blijkt.

Waarom Getfix?
 • Snelle reparaties
 • Hoge service
 • 3 maanden garantie
 • Alleen de beste kwaliteit onderdelen

Info

Staat uw reparatie er niet bij? Of heeft u een andere vraag over uw toestel neem dan contact met ons op.
iPhone 5 Reparatie Tarieven
 • Beeldscherm reparatie zwart / wit

  Kapot iphone 5 scherm / glas? Lcd werkt niet naar behoren? Dan is de iPhone 5 wit of zwart display & glas reparatie waarschijnlijk de reparatie voor uw iPhone 5.

  65,-

 • Knoppen reparatie

  Power (aan/uit) knop werkt niet (goed) meer? Volume knoppen werken niet? Mute/Sluimer knop werkt niet meer? Dan is de flex kabel voor onder meer het aan/uit knopje van de iPhone 5 aan vervanging toe.

  40,-

 • Camera reparatie

  Werkt uw camera niet (goed) meer? Flitst de flitser niet meer? Moet de iPhone 5 slectte foto’s? Dan moet uw iPhone 5 camera module worden vervangen.

  45,-

 • Behuizing / Backcover reparatie

  Is uw achterkant beschadigt van uw iPhone 5? Zijn uw hoeken ingedeukt van de behuizing? Met de Apple iPhone 5 achterkant / Backcover reparatie vervangt u de gehele achterkant weer zo als nieuw.

  60,-

 • Speaker / Luidspreker reparatie

  Heeft u geen geluid meer uit uw speakers? Hoort u geen geluid meer tijdens het handsfree bellen? Dan zal u de Apple iPhone 5 speaker moet laten vervangen.

  40,-

 • Onderzoek

  Uw iPhone heeft een probleem wat hier niet bij staat en heeft een onderzoek nodig? Laat ons je telefoon onderzoeken en een passende reparatie vinden.

  25,-

 • Battery / Accu reparatie

  Gaat uw batterij van de iphone 5 niet meer zo lang mee? Valt hij vaak uit? Laadt hij niet meer goed op? Uw Apple iphone 5 batterij moet dan waarschijnlijk vervangen worden met een nieuwe Apple iPhone 5 batterij 1440mAh.

  30,-

 • Oplaad connector / Headphone jack reparatie

  Laadt uw iPhone 5 niet (goed) meer op? Blijft de iPhone 5 in koptelefoon modus staan? Of werkt de koptelefoon niet meer als u hem aansluit?  Dan zal waarschijnlijk uw iPhone 5 dock connector vervangen moeten worden.

  45,-

 • Microfoon reparatie

  Horen de ontvangers u niet meer (duidelijk) praten? Dan zal waarschijnlijk uw microfoon flex kabel van de iPhone 5 moeten worden vervangen.

  45,-

 • Homeknop reparatie

  Werkt de home knop niet (goed) meer? Is de home knop verloren. Dan dient u de home knop flex kabel van de Apple iPhone 5 te laten vervangen.

  45,-

 • Waterschade reparatie

  Uw iPhone 5 heeft waterschade? Laat hem dan zsm mogelijk schoon maken om verdere schade te vermijden. Meer info over waterschade? Klik hier

  45,-

 • Wifi / GSM reparatie

  Uw iPhone 5 heeft slecht ontvangst van wifi? Uw iPhone 5 heeft slecht of geen verbinding met uw telecom netwerk? Kies dan voor de WIFI / GSM reparatie

  45,-

Doe het zelf repareren?

iPhone 5 beeldscherm vervangen

Het vervangen van je scherm is nodig als je scherm niet meer werkt, het glas is gebroken of het touchscreen niet meer reageert. Het beelscherm inclusief glas en touchscreen-digitizer komt als één complete unit die je in een keer vervangt. Het vervangen hoeft niet perse moeilijk te zijn vandaar deze handleiding om je iPhone 5 scherm goed zelf te kunnen vervangen.  Neem gerust contact met ons op als je er niet aan uit komt of opzoek bent naar de juiste onderdelen voor jouw reparatie.

Handleiding

iPhone 5 batterij vervangen

Het vervangen van de batterij van je iPhone is niet moeilijk en kost maar weinig tijd. Werk rustig en nauwgezet en let op dat je geen onderdelen verliest. Zorg dat je alles klaar hebt liggen voor je begint en lees de handleiding alvast een keer door. Zo voorkom je verrassingen. Neem gerust contact met ons op als je er niet aan uit komt of opzoek bent naar de juiste onderdelen voor jouw reparatie.

Handleiding

Alle vervanging handleidingen

Uiteraard zijn er nog veel meer reparaties van je iPhone 5. Neem hier een kijkje voor alle reparaties.  Neem gerust contact met ons op als je er niet aan uit komt of opzoek bent naar de juiste onderdelen voor jouw reparatie.

Handleidingen

Email

Neem gerust contact met ons op via e-mail. Wij antwoorden u zsm.

info@getfix.nl

Whatsapp

Stuur gerust een berichtje via whatsapp. Wij antwoorden u zsm.

06-28840933

Formulier

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier

Facebook

Of stuur een berichtje via onze facebook pagina.

Facebook